top of page

algemene voorwaarden

Fotoshoot & producten

 

Nuelle Flipse werkt met professioneel gekalibreerde beeldschermen voor optimale kleurbewerkingen. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden wanneer je je foto's door een professioneel bedrijf laat afdrukken. Nuelle Flipse is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op een niet gekalibreerd beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren.

Nuelle Flipse is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit van fotoafdrukken of fotoproducten, welke door de klant zelf of derden zijn gemaakt anders dan de door Nuelle Flipse gebruikte of geadviseerde leveranciers.

 

Je hebt gekozen voor Nuelle Flipse omdat de stijl van Nuelle Flipse photography je aanspreekt, Nuelle Flipse is vrij haar artistieke kennis en inzicht in de reportage toe te passen. Uiteraard kun je je wensen en ideeën altijd kenbaar maken. Nuelle Flipse werkt altijd in nauw overleg met de klant.
Uit iedere fotoshoot wordt een selectie in de foto's gemaakt. De foto's moeten technisch gezien in orde zijn, en Nuelle Flipse zal een selectie maken van de naar haar inzicht beste foto's, zodat de stijl van Nuelle Flipse vast ligt in de foto's.
De fotoshoot is pas compleet nadat Nuelle Flipse een selectie in de foto's heeft gemaakt. Nuelle Flipse is vrij om naar eigen inzicht te beoordelen welke foto's wel en welke foto's niet geschikt zijn om te tonen. Je kunt geen beroep doen op foto's die verwijderd zijn. Je kunt geen beroep doen op foto's die volgens Nuelle Flipse niet geschikt zijn om te tonen. Hierin staat Nuelle Flipse volledig vrij.

 

Betalingen

 

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoshoot en eventuele reiskosten.

 

Als je dit wenst krijg je bij het boeken van je fotoshoot een factuur. 

Het totaalbedrag van de fotoshoot dient voor de afspraak overgemaakt te worden, of het bedrag kan op de dag van de afspraak contant betaald worden. 

Foto's die gebruikt worden uit screenshots van deze website zullen in rekening gebracht worden. 

Annuleren kan tot 3 weken voor de shoot. Bij annuleren binnen 3 weken vindt geen restitutie plaats. Verzetten (binnen 3 maanden) kan altijd!

 

Auteursrecht

 

Het auteursrecht van de foto’s en/of digitale bestanden blijft te allen tijde bij Nuelle Flipse.

De gekochte digitale bestanden en foto's zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in privé sfeer, let hierbij op de Auteurswet, je koopt altijd de bestanden en niet de rechten.

Nuelle Flipse zal gemaakte foto's delen op social media tenzij anders aangeven wordt. Foto's gemaakt zonder personen kunnen altijd gepubliceerd worden in (on-line) magazines en exposities/projecten van Nuelle Flipse. Publicaties in magazines zal de persoon op de foto altijd om toestemming gevraagd worden.

 

Bij aanschaf van foto's en/of digitale bestanden (Hoge resolutie) heb je het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan foto's en/of digitale bestanden voor commerciële doeleinden of wedstrijden te gebruiken zonder toestemming van Nuelle Flipse photography.  Wanneer je de webbestanden op social media plaatst, dan mag het aangebrachte logo van en door Nuelle Flipse niet verwijdert worden. 

bottom of page